Medicinsko estetski center StudioMA
NEGA TELESA

NEGA TELESA

Kdo sem jaz? 

Sem to kar vidim v ogledalu, sem to kar čutim v duši, sem to kar se mi zdi da sem, sem samo telo?

Vse kar dobrega naredimo za sebe je sto procentov več od nič in od vsakega našega veselega zadovoljstva ima tudi okolica več od ničevega tarnanja. Naši postopki za telo so domišljeni in »VELJAVNI« skozi celo leto, morda zadovoljijo tudi Vas.

BTL EXILIS

Z vrhunskim radiofrekvenčnim aparatom BTL EXILIS v kombinaciji z ultrazvokom koži vračamo elastičnost s tretmaji različnih stanj. Tretmaji so neinvazivni, saj se v procesu delovanja aparata oblikuje le toplotna energija, ki spet vzbudi naravni proces nastajanja kolagena.

Z aparatom BTL EXILIS tako neinvazivno poskrbimo za:

    • zategovanje ohlapne kože,

    • stimulacijo kolagena,

    • mehčanje gub,

    • izboljšanje tonusa,

    • izboljšanje stanja celulita.

Naroči se

MIŠIČNA KONTRAKCIJA

Je postopek »pasivnega treninga«. Uporablja se za krepitev oslabljene muskulature in s tem manjšanje centimetrov. Razen v estetske namene je priporočljiva tudi v fizioterapiji za lajšanje bolečin v hrbtu, ker krepkejše mišice pomagajo hrbtenici nositi težo telesa.

Naroči se

LIMFNA DRENAŽA

Limfni sistem prenaša po telesu odpadne produkte, zato je njegova »aktivnost« izrednega pomena. Je velik kot krvožilni sistem, le da nima »motorja« srca, ki bi ga poganjal. Limfni sistem potrebuje spodbudo in to nalogo odlično opravi limfna drenaža. Postopek vzdrami limfni pretok, s tem (ob primernem uživanju tekočin) pa pomaga, da se telo prečisti. Posledice slabega limfnega pretoka so: celulit, otekanje nog, rok, počasna presnova in tudi bolezni, ki pa niso predmet naše dejavnosti. V salonu izvajamo strojno limfno drenažo, ki je namenjena estetskemu videzu, hujšanju in dobremu počutju.

Naroči se

DEPILACIJA

To je najstarejša oblika odstranjevanja dlačic, saj prve zapise o tem beremo že pri Egipčanih in Rimljanih, ki so si pred vstopom v toplice redno odstranjevali dlake. Zapisi govorijo o moških in ženskah. Depilacijo izvajamo s pomočjo profesionalne naprave s smolnimi kasetami in trakovi za enkratno uporabo. Dan ali dva pred depilacijo priporočamo izvedbo pilinga za telo, kajti s tem omogočimo lažje izločanje dlačic.

Naroči se

MASAŽA

Razstrupljanje, umiritev in splošno dobro počutje so posledica klasične masaže ter masaže s tibetansko soljo.

Masaža je praksa drgnjenja in gnetja telesa z rokami. Med masažo bo usposobljeni maser z nežnim ali močnim pritiskom na mišice in sklepe telesa zmanjšal bolečino in napetost.

Masaža je lahko način, da se počutite boljje fizično, duševno in čustveno. Eksperimentirajte z različnimi vrstami masaže in z ražličnimi masažnimi terapevti, da poiščete vrsto in izvajalca, ki vam najbolj ustreza.

Naroči se
Nazaj na vrh