Prispevki

Strah pred laserskim načinom odstranjevanja dlak, naj zamenja sreča, ki jo nudi lepa in gladka koža

Veliko je bilo že povedanega o "svetovnem uničevalcu dlak", pa vendar je čas tisti, ki pripoveduje svojo zgodbo, prisluhnimo ji in razmislimo.

V Medicinsko estetskem centru Studio Ma smo bili drugi v Sloveniji, ki smo pogumno stopili na pot svetovno uspešne metode odstranjevanja dlak z LASERSKIM APARATOM. Začeli smo polni tehničnega znanja, s pridobljeno licenco laser soterapevta in kar pokali smo od navdušenja, to je bilo tisto, kar smo 10 let čakali, ko je bil laser še v postopku razvoja.

Danes, ko je minilo že veliko časa - 3 leta, ko imamo na tisoče opravljenih postopkov in zadovoljnih strank, imamo tudi neprecenljive izkušnje. Med vsemi zadovoljnjimi pa se najde tudi nezadovoljna stranka in najpogostejši vzrok - PREMALO OPRAVLJENIH POSTOPKOV.
Nasa začetna navodila so bila, da je 5 POSTOPKOV DOVOLJ za uničenje, ne glede na različne posebnosti posameznika. Danes, po toliko letih vemo, da je tehnično znanje premalo, izkušnje so nas naučile, da znamo VSAKEMU SVETOVATI TAKO, KOT ZAHTEVA NJEGOVA OSEBNA ZNAČILNOST, TO PA JE TUDI NAMEN PRVEGA POSVETA, KI JE NUJEN PRED LASERSKIM POSTOPKOM.

ODLOŽITE "TEŽO" ODVEČNIH DLAK, KI BREMENI VAŠO "DUŠO"

Nazaj na seznam prispevkov