Prispevki

Mnenja zadovoljnih strank

Preverite, kaj o laserskih postopkih v Studiu MA menijo naše zveste stranke. 

Kaj je Vela Slim 3?

To je naprava, v kateri so združeni vsi najnaprednejši tehnološki postopki oblikovanja telesa in obraza je takorekoč  "Vse v enem".    4 tehnologije..

Verjemi v kakovost, ki ti jo zagotavlja 30. letna tradicija

  Nismo od včeraj in vemo,da so izkušnje katere smo pridobili skozi življenje tiste, na katere se vedno lahko naslonimo in ob njih tkemo nove načrte za..

Je lasersko odstranjevanje dlačic boleče?

  Bolečine nas je vedno strah. Strah pa je sopotnik nevednosti. Radost uspeha  je tista, ki premaga vse.     Laserski postopki odstranjevanja dlačic..

Kakšna je razlika med laserji za trajno odstranjevanje..

Laserji za trajno odstranjevanje dlak so zelo različni, tako po delovanju, kot tudi nakupni ceni.   Ločimo: medicinske, kozmetične in laserje za..

Smrt dlakam, svoboda gladkemu videzu z laserjem naprej

"Sedaj, ko ti rastejo že brki, bi šla pa tudi že lahko v pokoj"   Drage bralke in bralciNaša akcija "uničenja dlak" se je začela in tako danes z..

Strah pred laserskim načinom odstranjevanja dlak, naj..

Veliko je bilo že povedanega o "svetovnem uničevalcu dlak", pa vendar je čas tisti, ki pripoveduje svojo zgodbo, prisluhnimo ji in razmislimo. V Medicinsko..

Poklicno in zasebno življenje je posvetila lepoti

Ovseni otrobi

Nekega dne sem v Bio prodajalni vprašala za ovsene otrobe pa so mi odgovorili, da jih imajo v trgovini za živali. Konji jih namreč ljubijo.Ovseni otrobi niso..