Nega telesa

Kdo sem jaz? Sem to kar vidim v ogledalu, sem to kar čutim v duši, sem to kar se mi zdi da sem, sem samo telo? Telo je naša snovna substanca, je to kar čutimo, kar vidimo in je odraz naše notranjosti. Skrb za telo nas pogosto »doleti« šele ko nas kaj prizadene, pa četudi je samo pomlad in z njo toplota. Vse kar dobrega naredimo za sebe je sto procentov več od nič in od vsakega našega veselega zadovoljstva ima tudi okolica več od ničevega tarnanja. Naši postopki za telo so domišljeni in »VELJAVNI« skozi celo leto, morda zadovoljijo tudi Vas.

BTL EXILIS

BTL EXILIS

Z vrhunskim radiofrekvenčnim aparatom BTL EXILIS v kombinaciji z ultrazvokom koži vračamo elastičnost s tretmaji različnih stanj. Tretmaji so neinvazivni, saj se v procesu delovanja aparata oblikuje le toplotna energija, ki spet vzbudi naravni proces nastajanja kolagena.

 

Z aparatom BTL EXILIS tako neinvazivno poskrbimo za:

  • zategovanje ohlapne kože,
  • stimulacijo kolagena,
  • mehčanje gub,
  • izboljšanje tonusa,
  • izboljšanje stanja celulita.
Mišična kontrakcija

Mišična kontrakcija

Je postopek »pasivnega treninga«. Uporablja se za krepitev oslabljene muskulature in s tem manjšanje centimetrov. Razen v estetske namene je priporočljiva tudi v fizioterapiji za lajšanje bolečin v hrbtu, ker krepkejše mišice pomagajo hrbtenici nositi težo telesa.

Limfna drenaža

Limfna drenaža

Limfni sistem prenaša po telesu odpadne produkte, zato je njegova »aktivnost« izrednega pomena. Je velik kot krvožilni sistem, le da nima »motorja« srca, ki bi ga poganjal. Limfni sistem potrebuje spodbudo in to nalogo odlično opravi limfna drenaža. Postopek vzdrami limfni pretok, s tem (ob primernem uživanju tekočin) pa pomaga, da se telo prečisti. Posledice slabega limfnega pretoka so: celulit, otekanje nog, rok, počasna presnova in tudi bolezni, ki pa niso predmet naše dejavnosti. V salonu izvajamo strojno limfno drenažo, ki je namenjena estetskemu videzu, hujšanju in dobremu počutju.

Depilacija

Depilacija

To je najstarejša oblika odstranjevanja dlačic, saj prve zapise o tem beremo že pri Egipčanih in Rimljanih, ki so si pred vstopom v toplice redno odstranjevali dlake. Zapisi govorijo o moških in ženskah. Depilacijo izvajamo s pomočjo profesionalne naprave s smolnimi kasetami in trakovi za enkratno uporabo. Dan ali dva pred depilacijo priporočamo izvedbo pilinga za telo, kajti s tem omogočimo lažje izločanje dlačic.

Masaža

Masaža

Razstrupljanje, umiritev in splošno dobro počutje so posledica klasične masaže ter masaže s tibetansko soljo.

Vela Slim

Vela Slim

Aparat Vela Slim III je najnapredenjši program za oblikovanje telesa, zmanjšanje obsega, izboljšanje tonusa kože ter lifting obraza. 

 

Odlikuje ga vrhunski sistem, ki istočasno deluje kar s 4 tehnologijami:

  • bipolarna radiofrekvenca, 
  • masaža s posebnimi valjčki
  • segrevanje tkiva z infra rdečo svetlobo 
  • vakum. 

Cena

1 €/ delavno minuto