Kozmetični salon Studio MA
Osnovna klasična manikura

Osnovna klasična manikura

Pri tem postopku se površina nohta navlaži, zato se povrne njegova elastičnost, obenem pa vitamin E v preparatih pomaga preprečevati sušenje in ga zaščiti pred lomljenjem. Noht se primerno oblikuje, odstrani se odvečna obnohtna kožica in na koncu z izbrano barvo po želji stranke tudi nalakira.


Cena

21,5 €

Svetovni hit urejenih nohtov - SHELLAC

Svetovni hit urejenih nohtov - SHELLAC

Lakiranje nohtov, ki se "nosi" kot gel, pa ni gel, je SHELLAC, lak ki hitro in enostavno spremeni vaše nohte rok in nog v prečudoviti okras.

SHELLAC je ameriški hit, katerega uspeh temelji na UV3 tehnologiji in iscer se nanaša kot lahk, nosi kot gel in se ga lahko odstrani v 10min brez piljenja.
Postopek se izvaja v salonih, trajnost nanosa je 14dni in več, 24 barv je osnovnih, z mešanjem pa lahko dobimo 100 različnih odtenkov.


Lak ne poškoduje nohta, čas postopka traja od 30 do 40 min.


Cena

Nanašanje 24 €
Odstranjevanje 5 €
Novi set nohtov z gelom

Novi set nohtov z gelom

S pomočjo plastičnih konic naravne nohte podaljšamo in jih utrdimo z GELOM. Na ta način nam »pogrizeni« problematični nohti ne delajo več težav. Novi nohti so sijoči, primerno oblikovani in predvsem »trdni« za vsakodnevna opravila.


Cena

50 €

Obnovitev seta nohtov

Obnovitev seta nohtov

Po približno treh tednih naravni nohti zrastejo, zato nastane prostor med gel nanosom in naravnim nohtom, ki ga je potrebno zopet dopolniti z gelom. Na ta način omogočimo, da so nohti ves čas urejeni, brez nepotrebnih presledkov med gel nanosom in naravnim nohtom.


Cena

40 €

Piling, maska, parafin

Piling, maska, parafin

S pomočjo pilinga, maske in parafina omogočimo rokam najboljšo nego, ki kožo nahrani, navlaži in obenem poskrbi, da se koža prehitro ne izsuši. Če dodamo še manikuro je to PRAVA NEGA ZA IZSUŠENE ROKE!


Cena

35 €

Francosko lakiranje

Francosko lakiranje

S pomočjo treh barv laka omogočimo nohtu naraven in zdrav videz. Konico nohta pobarvamo z belim lakom in utrdimo z nadlakom.


Cena

10 €

Gel na nogah

Gel na nogah

Urejeni nohti nog so »zakon« poletnih obuval, privoščite si enkrat, nikoli si ne boste želeli drugače!


Cena

25 €

Pedikura

Pedikura

Zdravi temelji so osnova vsake zgradbe. Celotno človeško telo stoji na nogah in nič ni bolj pomembnega kot da hodimo v "zdravih nog na okrog". To je tudi naše vodilo pri opravljanju pedikerskih storitev.


Cena

Osnovna pedikura 27 €
Zahtevna pedikura 29 €
Tanšanje zadebeljenega nohta 3 €
Odstranitev trde kože 4 €
Odstranitev kurjega očesa 3 €
Striženje nohtov 4 €
Saniranje vraščenega nohta 5 €
Saniranje obnohtne kožice 3 €
Namakanje nog v kopeli 4 €