Osnovna klasična manikira

Osnovna klasična manikira

Pri tem postopku se površina nohta navlaži, zato se povrne njegova elastičnost, obenem pa vitamin E v preparatih pomaga preprečevati sušenje in ga zaščiti pred lomljenjem. Noht se primerno oblikuje, odstrani se odvečna obnohtna kožica in na koncu z izbrano barvo po želji stranke tudi nalakira.

Svetovni hit urejenih nohtov - SHELLAC

Svetovni hit urejenih nohtov - SHELLAC

Lakiranje nohtov, ki se "nosi" kot gel, pa ni gel, je SHELLAC, lak ki hitro in enostavno spremeni vaše nohte rok in nog v prečudoviti okras.

SHELLAC je ameriški hit, katerega uspeh temelji na UV3 tehnologiji in iscer se nanaša kot lahk, nosi kot gel in se ga lahko odstrani v 10min brez piljenja.
Postopek se izvaja v salonih, trajnost nanosa je 14dni in več, 24 barv je osnovnih, z mešanjem pa lahko dobimo 100 različnih odtenkov.


Lak ne poškoduje nohta, čas postopka traja od 30 do 40 min.

Francosko lakiranje

Francosko lakiranje

S pomočjo treh barv laka omogočimo nohtu naraven in zdrav videz. Konico nohta pobarvamo z belim lakom in utrdimo z nadlakom.

Pedikura

Pedikura

Zdravi temelji so osnova vsake zgradbe. Celotno človeško telo stoji na nogah in nič ni bolj pomembnega kot da hodimo v "zdravih nog na okrog". To je tudi naše vodilo pri opravljanju pedikerskih storitev.