Nega obraza

Nega obraza je domišljen sistem delovanja preparatov na kožo, glede na njeno stanje in tip kože. Nego izvajamo samo s preparati ameriškega proizvajalca Dermalogica, s katerimi imamo dolgoletne izkušnje. Preparati Dermalogica so pod nadzorom FDA, kar jih uvršča med najbolj kontrolirane in visoko kvalitetne preparate.

BTL EXILIS

BTL EXILIS

Z vrhunskim radiofrekvenčnim aparatom BTL EXILIS v kombinaciji z ultrazvokom koži vračamo elastičnost s tretmaji različnih stanj. Tretmaji so neinvazivni, saj se v procesu delovanja aparata oblikuje le toplotna energija, ki spet vzbudi naravni proces nastajanja kolagena.

 

Z aparatom BTL EXILIS tako neinvazivno poskrbimo za:

  • zategovanje ohlapne kože,
  • stimulacijo kolagena,
  • mehčanje gub,
  • izboljšanje tonusa,
  • izboljšanje stanja celulita.
Negovalna linija PRIORI

Negovalna linija PRIORI

ODKRIJTE ZNANOST POMLAJEVANJA KOŽE

PRIORI® se ne ponaša le z najmodernejšimi tehnologijami proti staranju kože – enako ponosni smo na veliko izbiro izdelkov, s katerimi zlahka zadostimo vašim individualnim potrebam in osebnim ciljem glede nege kože ter se prilagodimo vašemu načinu življenja.

Negovalna linija DERMALOGICA

Negovalna linija DERMALOGICA

Dermalogici že več kot dvajset let razvijajo izdelke na podlagi filozofije, da je koža lahko zares lepa le, če je negovana.

Zato so vse sestavine, ki jih vsebujejo izdelki Dermalogice, neoporečni in izjemno kakovostni, kar zagotavlja negovano in popolno kožo

Negovano kožo najlažje ohranite z uporabo linije izdelkov, specifično prilagojene vaši koži.

Ostali postopki na obrazu

Ostali postopki na obrazu

Ne samo nega obraza, tudi ostale oblike korekture na obrazu vam dajo izboljšano podobo.