Kozmetični salon Studio MA

Bioterapija po Metodi Zdenka Domančiča

Zdrav duh v zdravem telesu je naravno stanje, ki si ga vsi želimo, žal pa se tega pogosto zavemo šele ko pride bolezen.


Različni so načini kako si pomagati. Stari ljudje so dejali: "Za vsako bolezen rožca raste", danes lahko dodamo: "Za zdravje vseh ljudi tega sveta obstajajo različne terapije, odprite svoje srce in našli boste pravo."

Program bioterapije

Program bioterapije

BIOTERAPIJA po metodi Zdenka Domančiča je metoda izboljšanja psihofizičnega stanja posameznika. Njen namen ni odkrivati bolezni, pač pa pomagati izboljšati obstoječe stanje človeka, ki je bolan ali v stiski. O sami metodi dela in uspešnosti v praksi si lahko preberete na spletni stran:
www.zdenkodomancic.com/ Zdenko Domančič.

 

MOJ PRISTOP k delu po metodi Zdenka Domančiča je, da izhajam iz prakse, ki sem se jo naučila na šolanju PROGRAMA PLUS, kar je najvišje doseženo izobraževanje po tej metodi. Drugi pristop pa je moja iskrena želja pomagati ljudem v stiski. Moja osnovna izobrazba je medicinske narave in vse življenje delam z ljudmi, kar čutim za svoje poslanstvo v tem življenju.

 

NAČIN DELA. Delam v skupini. Če kdo iz posebnih razlogov ne želi biti v skupini, izvedem individualno bioterapijo. Delo v skupini je bolj učinkovito, saj se energija zdravljenja na ta način močno poveča. Delo poteka po dogovoru, štirje postopki zapored drug za drugim.

 

PLAČILO. Za bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča se plača pristopnina, po končani terapiji pa se vsakdo lahko denarno zahvali po svojih zmožnostih in zadovoljstvu. Zahvalo smatram kot energijo, ki se pretaka od terapevta na pacienta in obratno.

 

MOJ NAMIG. Vzpostavitev stanja izboljšanega imunskega sistema, ki ga postopki bioterapije omogočajo je vredno več kot ležanje na plaži, zato v razmislek in morda posledično v odločitev: STORITE NEKAJ ZA SEBE PREDEN JE PREPOZNO.