Izračun laserskega odstranjevanja dlak

Izračun laserskega odstranjevanja dlak

 

 

Počisti
Del telesa
Cena
Skupaj
0
Prsa Bradavice Bradavice Roke Trebuh Roke Brki Nos Ušesa Ušesa Lica Lica Vrat Brada Rame Rame Pazduha Pazduha Popek Kolena Kolena Noge do kolen od spodaj Noge do kolen od spodaj Noge od kolen navzgor Noge od kolen navzgor Bikini Roke Ušesa Ušesa Rame Rame Noge do kolen od spodaj Noge do kolen od spodaj Noge od kolen navzgor Roke Hrbet, zgornji del Hrbet, spodnji del

Zakaj lasersko odstranjevanje dlačic?

 

Uporaba laserskih aparatov je v medicinsko in lepotno obravnavo prinesla popolnoma nov pristop do reševanja številnih problemov.

V Medicinskem estetskem centru Studio Ma smo bili eni izmed prvih v Sloveniji, ki smo sledili novi tehnologiji.

 

Zakaj je lasersko odstranjevanje dlačic tako "magično"? Laserski žarek prodre do dlačne čebulice in pred njim se ne more skriti nobena dlačica, ki je v fazi rasti.

 

Naše stranke nas pogosto sprašujejo: koliko postopkov bo potrebnih?

Ni ga "jasnovidca", ki bi lahko z gotovostjo odgovoril v številkah! Zagotovo in 100% je to odvisno od tega, koliko dlačic je v trenutku postopka v fazi rasti. To so namreč dlačice, na katere lahko laser vpliva.

Vedno se določen procent dlačic nahaja v fazi rasti, kar pomeni, da jih naš laser lahko za vedno uniči. 

 

POZOR: govora je o medicinskem laserju, kajti IPL ni medicinski laser, čeprav se ga zelo veliko uporablja. IPL laserji dlačic ne uničijo pač pa samo ZAVREJO RAST DLAK za določen čas. Če se želite dlačic znebiti za vedno je prava izbira medicinski laser in malo Vaše potrpežljivosti, pa bo rezultat navdušujoč! Ko se odločite za trajno odstranitev dlak, preverite tip aparata, potem pa sledite svojim željam.

 

Mojca Zaplotnik Jamnik

 

POKLIČITE ZDAJ