Kozmetični salon Studio MA

Prispevki

Kakšna je razlika med laserji za trajno odstranjevanje..

Laserji za trajno odstranjevanje dlak so zelo različni, tako po delovanju, kot tudi nakupni ceni.   Ločimo: medicinske, kozmetične in laserje za..

Smrt dlakam, svoboda gladkemu videzu z laserjem naprej

"Sedaj, ko ti rastejo že brki, bi šla pa tudi že lahko v pokoj"   Drage bralke in bralciNaša akcija "uničenja dlak" se je začela in tako danes z..

Strah pred laserskim načinom odstranjevanja dlak, naj..

Veliko je bilo že povedanega o "svetovnem uničevalcu dlak", pa vendar je čas tisti, ki pripoveduje svojo zgodbo, prisluhnimo ji in razmislimo. V Medicinsko..

Poklicno in zasebno življenje je posvetila lepoti

Ovseni otrobi

Nekega dne sem v Bio prodajalni vprašala za ovsene otrobe pa so mi odgovorili, da jih imajo v trgovini za živali. Konji jih namreč ljubijo.Ovseni otrobi niso..

Klub 2x500 kilo kalorij - 1. teden

Drage moje prijateljice Studia Ma,   sobota je 2.1.2016, ne vem kaj bi, zato pogledam TV in ne morem verjeti: program angleške dokumentarne oddaje »Jejmo,..

Klub 2x500 kilo kalorij - 2. teden

Drage moje prijateljice Studia Ma, je že tako, da čas beži hitreje kot si mislimo in tako je tu že drugi teden 2x 500 kilo kalorij. Jaz sem opravila..

Klub 2x500 kilo kalorij - 4. teden

Drage moje prijateljice Studia Ma, naša vzpodbuda k razmišljanju o sebi in svojem odnosu do telesa ter vnosu hrane v telo je vzbudila veliko zanimanja in to..

Klub 2x500 kilo kalorij - 5. teden

Drage moje prijateljice Studia Ma, naše druženje klub 2x 500kilo kalorij smo pripeljali do petega tedna, torej zadnjega, katerega smo se odločili, da ga..